Studio foto în București

Ședințe foto portret în studio și outdoor – fotografii profesionale

Studio foto în București

Dragă cititorule,

te-ai întrebat vreodată câte lucruri ar fi altfel într-o lume fără fotografie? …fără poze de familie, fără fotografii profesionale prezentând haine, accesorii sau corpuri bronzate, fără imagini care să documenteze evenimente sau investitii, fără ziare sau reviste cu fotografii publicitare, fără site-uri de socializare al căror motor sunt fotografiile.

Fotografii profesionale pentru profil in social media

Facebook ar semăna cu o carte de povești fără poze înțesată cu gândurile oamenilor despre viață, iar din Instagram, Pinterest, Flickr, Tik Tok ar rămâne doar hashtag-uri.

Aproape 11,4 miliarde de rezultate google pentru interogarea “photography” de astăzi, însemnând probabil milioane de profesioniști în fotografie din lumea întreagă, la care am putea adăuga oameni cu profesii din domenii conexe, ar avea alte surse de trai.

Este greu de imaginat o lume fără fotografii, să nu mai vorbim de filme, videoclipuri sau televiziune, care nu ar mai fi existat, cel puțin nu așa cum le putem avea astăzi.

Studio foto în București - Fotografii portret

Ședințe foto portret 

Ți-ai ales profesia ca urmare a unor fotografii ale unor oameni care te-au inspirat, ai mers în vacanțe alegând destinația după ce ai văzut fotografii turistice reușite, ai cumpărat alimentele sau hainele ale căror fotografii erau mai atrăgătoare, ți-ai modelat corpul încercând să semeni cât mai mult cu o vedetă care apare în fotografii  sau ai cunoscut o fată pe Tinder alegând-o pentru că avea o “poză mișto”… 😊

Dacă nu ar fi existat fotografia, ne-am fi văzut bunicii doar în picturi sau desene în creion. Nu am mai fi avut poze ale copiilor noștri sau din vremea copilăriei noastre. Ne-ar fi fost greu să ne amintim trecutul dacă toate reprezentările ar fi fost desene și interpretări subiective ale artiștilor.

Fotografia își propune astăzi mai mult decât să documenteze realitatea sau să păstreze vii amintirile unor momente trecute, reușind să creeze legături între oameni prin poveștile pe care le transmite de la un capăt la celălalt al lumii în doar câteva secunde, prin site-urile de socializare.

Fotografii profesionale – studio foto Bucuresti

Poate și pentru acest motiv, indiferent de ce parte a obiectivului ne-am afla, arta fotografică merită recunoscută de cât mai mulți acolo unde există cu adevărat, cultivată de pasionați, desăvârșită de artiști și susținută de public prin cumpărare.

studio foto bucuresti - sedinte foto bucuresti - fotografii profesionale - poze portret profesional

Atmosfera placută

Studioul nostru este creat cu atentie la detalii, pentru a va oferi o atmosfera placuta si relaxantă. 

Locație accesibilă

Suntem situați într-o zonă accesibilă a Bucurestiului, astfel incat sa va fie usor sa ne găsiți si sa ajungeti la noi. 

Fotografii de Portret Exceptionale

Indiferent daca doriti portrete personale, de cuplu sau de familie, suntem aici pentru a crea imagini exceptionale care sa evidentieze frumusetea si personalitatea fiecarei persoane. Fie ca optati pentru o sedinta foto in studio sau in locatii outdoor din Bucuresti, vom crea imagini care va vor incanta.

Studio foto in Bucuresti

Suntem aici pentru a te ajuta să te pui în valoare în lumea digitală. Indiferent dacă esti în căutarea unei imagini profesionale de profil sau a unor fotografii pentru branding personal, ne asigurăm că fiecare ședință foto este o poveste bine conturată.

Te așteptăm cu încântare la Studio Foto 122, unde fiecare fotografie spune povestea ta unică!

Partajează: