Ședință foto familie

Fotografii de familie în studio sau în natură

Ședință foto familie – studio foto în București

…pentru ca toate acele mici detalii care fac întregul să nu fie uitate vă propunem o ședință foto familie în studioul nostru foto. Pentru că vă doriți ca peste mulți ani să retrăiți bucuria unor momente speciale din viața familiei. Sau pentru a transmite generațiilor următoare mărturia în imagini a locului din care provin. Fotografia este mica noastră victorie în fața trecerii timpului.

Ședință foto familie – Studio foto București 

În studioul Sulyok Imaging vă oferim fotografii de familie care vor păstra vii amintirile frumoase. Primele zile ale bebelușului, drăgălașenia primilor ani din viața copiilor… le puteți păstra în albumul familiei.

Cu ocazia sărbătorilor importante din timpul anului pregătim pentru familiile cu copii decoruri speciale. Ne dorim să vă oferim cele mai frumoase amintiri cu ocazia sărbătorilor importante ale anului sau de ziua copilului.

Avem dorința firească de a ști de unde am venit. Portretele de familie ale bunicilor noștri ne fascinează deoarece ne oferă o privire înapoi în timp. Le studiem îndeaproape hainele pe care le purtau, expresiile fețelor, sperând să dobândim o înțelegere mai profundă a noastră, cei care suntem astăzi.

Propuneri de preț pentru ședința foto familie  

Mini ședință foto familie cu durata de o oră – studio foto București

Veți primi 150 de imagini cu editare de bază si 10 fotografii în format digital editate în detaliu. Costul acestei sesiuni foto este 550 lei.

Ședință foto familie – STANDARD – studio foto București 

Acesta este cel mai dorit pachet foto în perioada sărbătorilor, având durata cuprinsă între o oră și jumătate și două ore, timp în care puteți schimba maximum trei ținute. Vor rezulta minimum 200 de imagini digitale pe care le veți primi la rezoluție mare în scurt timp. Vor fi editate în detaliu 15 de fotografii. Costul acestei sesiuni este 750 ron.

Şedință foto familie  cu durata de trei ore – studio foto București 

Este pachetul propus familiilor numeroase. Dacă doriți să îi aduceti și pe bunici veți avea nevoie de trei ore pentru a schimba ținutele. Vor rezulta minimum 300 de imagini digitale cu postprocesare de bază si 25 de imagini editate în detaliu. Costul sesiunii  de trei ore este 900 lei. Astfel dumneavoastră vă puteți bucura împreună cu familia de amintirea acestor momente unice.

Şedință foto familie – sesiuni de sărbători – studio foto București

Există cântece de Crăciun, poveşti, cărţi, filme de Crăciun, arome specifice Crăciunului, ba chiar şi băuturi care sunt asociate cu sărbătorile de iarnă. Pentru copii este o perioadă încărcată cu emoţii, asteptări si surprize plăcute, pentru parinţi este un timp al căutarilor de cadouri potrivite pentru familie. Este o perioadă incărcată cu un spirit aparte, toţi rezonăm într-un fel sau altul cu simbolurile Crăciunului.

Fiind cea mai aşteptată perioadă a anului, nu e de mirare că dorim să o prelungim cât mai mult. De aceea Crăciunul vine în studioul nostru încă de la jumătatea lunii noiembrie. Vă spunem un „secret”: păstrăm decoraţiunile şi atmosfera pană la jumatatea lui ianuarie, pentru cei care nu reuşesc să ajungă la sesiunea foto de familie mai devreme.

Ședință foto Crăciun pentru familii cu copii în studio

Ca în fiecare an, începând cu jumătatea lunii noiembrie, așteptăm familiile cu copii mici sau mari în studioul nostru decorat special. Dacă vă doriți fotografii de familie care surprind spiritul Crăciunului, vă așteptăm cu decoruri variate si unice în atmosfera de sărbătoare a studioului Sulyok Imaging.

Dedicăm luna decembrie familiilor cu copii, celor care își doresc să petreacă mai mult timp împreună, pentru a-și oferi experiențe noi într-un studio foto profesional în București.

Folosind imaginile realizate în timpul sesiunii foto de sărbători, puteți personaliza mesajele trimise celor dragi. În studioul nostru, în perioada sărbătorilor, se întâmplă lucruri magice. Vă așteptăm împreună cu familia să vă bucurați de atmosfera specială, lăsându-vă fotografiați în decorul unic, realizat cu multă creativitate și pricepere de spriridușii Moșului.

Prin amintiri învățăm să cunoaștem lumea, învățăm să iubim viața, să ne acceptăm. Să ni le povestim cu bucurie prin fotografii …

Partajează: