Ședință foto beauty – fashion

Fotografii portret beauty în studio

Ședință foto beauty în studio

Ca artă, fotografia glamour evidențiază forma umană prin diferite tehnici care pun în evidență cele mai bune caracteristici ale modelului. Există unele cazuri în care un model este complet transformat, astfel încât atunci când apar fotografiile, cu greu se va recunoaște pe sine.

În fotografia beauty, accentul este pus pe model atât de mult, încât caracteristicile fizice ale acestuia – inclusiv ținuta – sunt menite să fie măgulitoare și atrăgătoare.

O fotografie glamour este prelucrată digital, de multe ori virată în alb-negru și transformată în fotografie de artă care poate decora interiorul unei case, atrăgând toate privirile.

Preț ședință foto beauty:

  • Ședința foto profesională cu durata de o oră

În timpul sesiunii foto de o oră vom putea face fotografii doar în studio, folosind cel mult două ținute. Vom realiza minimum 100 de imagini care vor fi editate primar. Din acestea, vom edita în detaliu o selecție de 5 fotografii.  Costul sesiunii foto de o oră este 600 lei.

  • Ședința foto profesională de două ore

Se poate desfășura atat atât în studio cât si în locații outdoor. În timpul sesiunii foto vei putea schimba până la patru ținute. Toate imaginile realizate (minimum 200) vor fi postprocesate, urmând ca o selecție de 10 de imagini sa fie retușate în detaliu. Costul sesiunii foto de două ore este 800 lei.

  • Ședința foto profesională de trei ore  – studio foto București

Acest pachet include minimum 300 de fotografii editate primar, din care va fi editată în detaliu o selecție de 15 de imagini. Costul acestei sesiuni este 1000 lei.

Fotografiile editate primar vor fi trimise în cel mult două zile de la ședința foto, urmând ca selecția celor mai bune imagini să necesite încă două zile pentru editarea detaliată.

Dacă dorești, îți putem oferi și machiaj profesional, costul acestui serviciu fiind 250 lei.

Sumele de mai sus nu conțin TVA.

Partajează: