Sedinta foto Craciun

Fotografii de familie în decor de sărbători

Vă așteptăm și în această iarnă cu decoruri noi și ingenioase la ședința foto de Crăciun a familiei…

Sărbătorile ne aduc împreună, amintindu-ne de copilărie prin toate detaliile decorative, luminițele aprinse din oraș sau prin cadourile pe care le oferim.  Este un moment pe care să îl păstrați mereu în suflet și cum altfel v-ați putea aminti toate detaliile decât prin fotografii?!

Fiind cea mai aşteptată perioadă a anului, nu e de mirare că dorim să o prelungim cât mai mult. De aceea Crăciunul vine în studioul nostru încă de la jumătatea lunii noiembrie.

  • Şedință foto Crăciun „Family”  – 90 minute

Vor rezulta minimum 200 de imagini digitale pe care le veți primi la rezoluție mare în scurt timp de la momentul sesiunii. Vor fi editate în detaliu 15 de poze. Costul acestei sesiuni este 700 lei.

Această sedință foto este cea mai dorită de catre cei care aleg să ofere un voucher cadou pentru poze de Crăciun.

  • Ședința foto Crăciun „Family & Friends” cu durata de 2,5 ore

Este pachetul propus familiilor numeroase. Dacă doriți să îi aduceți și pe bunici, sau doriți să veniți împreună cu prietenii, veți avea nevoie de până la trei ore pentru a schimba ținutele. Vor rezulta minimum 300 de imagini digitale cu postprocesare de bază si 25 de imagini editate în detaliu. Costul acestei sesiuni este redus la 1000 lei pentru ca voi să vă bucurați împreună cu familia de amintirea Crăciunului.

Aceste costuri sunt nete, nu contin TVA.

Craciunul este un moment care aduce multă veselie în familiile cu copii, cînd toată lumea se adună în jurul bradului să descopere darurile din sacul Moșului.

Pe noi spiritul Crăciunului ne vizitează începând cu jumătatea lunii noiembrie și rămâne în studio până la Anul Nou. 

Vă invităm să surprindeți magia sărbătorilor în fotografii de familie sau fotografii ale micuților, vizitându-ne pentru sedinta foto de Craciun. Vă promitem o experiență unică și amintiri care să vă rămână în suflet mult timp de acum înainte. 

Partajează: