Sedinta foto Craciun

Fotografii de familie în decor de sărbători

Sedinta foto Craciun in studio

Decoruri originale, gazde primitoare, un spațiu generos, toate vă așteaptă la sedinta foto de Craciun în studioul nostru din București.

Oaspeții studioului nostru pot opta pentru unul dintre cele trei pachete foto de sărbători.

  • Sesiune foto  „Family” – 90 minute

Durează până la două ore, timp în care puteți schimba pană la trei ținute. Vor rezulta minimum 200 de imagini digitale pe care le veți primi la rezoluție mare în scurt timp de la momentul sesiunii. Vor fi editate în detaliu 15 de poze. Costul acestei sesiuni este 700 ron.

Această sesiune foto de Craciun  este cea mai dorită de catre cei care aleg să ofere un voucher cadou pentru poze de Crăciun.

  • Mini ședinte foto de Crăciun – 50 minute

Veți primi 150 de poze de familie cu editare de bază și 7 fotografii în format digital editat în detaliu. Cost mini – sedinta foto de Craciun – 500 lei.

  • Sesiune foto de Crăciun „Family & Friends” – 2,5 ore

Este pachetul propus familiilor numeroase. Dacă doriți să îi aduceți și pe bunici, sau doriți să veniți împreună cu prietenii, veți avea nevoie de până la trei ore pentru a schimba ținutele. Vor rezulta minimum 300 de imagini digitale cu postprocesare de bază si 25 de imagini editate în detaliu. Costul acestei sesiuni este redus la 900 lei pentru ca voi să vă bucurați împreună cu familia de amintirea Crăciunului.

Craciunul este un moment care aduce multă veselie în familiile cu copii, cînd toată lumea se adună în jurul bradului să descopere darurile din sacul Moșului.

Pe noi spiritul Crăciunului ne vizitează începând cu jumătatea lunii noiembrie și rămâne în studio până la Anul Nou. 

Vă invităm să surprindeți magia sărbătorilor în fotografii de familie sau fotografii ale micuților, vizitându-ne pentru sedinta foto de Craciun. Vă promitem o experiență unică și amintiri care să vă rămână în suflet mult timp de acum înainte. 

Partajează: