Ședință foto Crăciun

Fotografii de familie în decor de sărbători

Ședință foto Crăciun în decoruri speciale și unice 

Decoruri originale, fotografii colorate, gazde primitoare, un spațiu generos, toate vă așteaptă la ședința foto de Craciun în studioul nostru din București.

Crăciunul este un moment care aduce multă veselie în familiile cu copii, cînd toată lumea se adună în jurul bradului să descopere darurile din sacul Moșului.

Pe noi spiritul Crăciunului ne vizitează începând cu jumătatea lunii noiembrie și rămâne în studio până la Anul Nou. 

Vă invităm să surprindeți magia sărbătorii Crăciunului în fotografii de familie sau fotografii ale micuților care să vă rămână în suflet mult timp de acum înainte. 

Preț ședință foto de Crăciun – pachete foto

Sesiune foto familie Crăciun STANDARD cu durata cuprinsă între o oră și jumătate și două ore

Cel mai dorit pachet foto este redus în perioada sărbătorilor. Ședința foto de Crăciun durează două ore, timp în care puteți schimba pană la trei ținute. Vor rezulta minimum 200 de imagini digitale pe care le veți primi la rezoluție mare în scurt timp de la momentul sesiunii. Vor fi editate în detaliu 15 de poze. Costul acestei sesiuni este 600 ron..

Ședința foto Crăciun standard este cea mai dorită de catre cei care aleg să ofere un voucher cadou pentru poze de Crăciun.

Mini sesiune foto familie Craciun cu durata de o oră – poze familie Crăciun

Veți primi 150 de poze de familie cu editare de bază și 7 fotografii în format digital editat în detaliu. Cost mini – sedinta foto Craciun – 500 lei.

Sesiune foto Crăciun familie cu durata de trei ore

Este pachetul propus familiilor numeroase. Dacă doriți să îi aduceți și pe bunici, sau doriți să veniți împreună cu prietenii, veți avea nevoie de până la trei ore pentru a schimba ținutele. Vor rezulta minimum 300 de imagini digitale cu postprocesare de bază si 25 de imagini editate în detaliu. Costul acestei sesiuni este redus la 800 lei pentru ca voi să vă bucurați împreună cu familia de amintirea Crăciunului.

Partajează: