Fotografie imobiliara

Fotografie imobiliara pentru ansambluri rezidențiale sau office

Oferim servicii profesionale de fotografie imobiliara pentru a pune în evidență frumusețea și potențialul fiecărei proprietăți. În lumea dinamică a proiectelor rezidențiale, prima impresie este adesea cel mai important element pentru susținerea vânzărilor.

Fie că sunteți dezvoltator imobiliar sau proprietar, prezentarea vizuală de înaltă calitate joacă un rol crucial în atragerea potențialilor cumpărători sau chiriași. Echipa noastră de profesioniști în fotografie imobiliara și servicii video se angajează să vă ofere cel mai bun raport calitate-preț, aducând proiectele imobiliare la viață în mod  autentic.

fotografie imobiliara apartamente airbnb booking poze interioare
fotografie imobiliara apartamente hoteluri pensiuni
fotograf imobiliare apartamente hoteluri

Prețuri competitive pentru servicii foto – video imobiliare

Suntem dedicați să vă aducem servicii profesionale de fotografie imobiliară cu o valoare excepțională. Costurile serviciilor noastre sunt adaptate complexității proiectului și dimensiunii spațiului. 

 • Garsoniere / Camere de Hotel / Birouri: Preț începând de la 150 Euro per ședință foto. Aceasta include aproximativ o oră de fotografiere și livrarea a minimum 30 de imagini editate pentru a evidenția caracteristicile unice ale spațiului.

 • Apartamente cu Două Camere: Servicii foto la 200 Euro. Vă vom oferi aproximativ 40 de imagini imobiliare editate pentru a prezenta în detaliu fiecare colț al apartamentului.

 • Apartamente cu 3 sau 4 Camere: Tarife de la 250 Euro pe apartament. Aceasta include o ședință foto de aproximativ o oră și jumătate, rezultând cel puțin 50 de imagini imobiliare editate.

 • Vile și Proprietăți Mai Mari: Pentru vile, începem de la 300 Euro. Aceasta include o sesiune foto de aproximativ 2 ore, în urma căreia veți primi minimum 70 de imagini digitale. Aveți posibilitatea de a alege și personaliza cele 50 de fotografii care vor fi editate în detaliu.

 • Pachet Foto + Film de Prezentare: Pentru a adăuga un element dinamic prezentării, oferim un pachet foto și film de prezentare cu o durată maximă de un minut pentru 450 Euro.

 • Hoteluri și Restaurante: Costurile pentru serviciile foto în aceste spații încep de la 300 Euro pe locație. Prețurile finale vor fi personalizate în funcție de cerințele specifice ale spațiului, numărul de încăperi fotografiate și numărul de ore necesare pentru fotografii.

fotografie imobiliara arhitecturi design interior birouri

De ce alegeți serviciile noastre de fotografie imobiliara?

 • Experiență Îndelungată: Cu o experiență vastă în industria imobiliară, suntem familiarizați cu caracteristicile esențiale ale unei prezentări de succes. Abordarea noastră se bazează pe înțelegerea pieței și a nevoilor cumpărătorilor sau chiriașilor.

 • Profesionalism: Echipa noastră este alcătuită din fotografi și videografi profesioniști, specializați în fotografia imobiliară. Folosim echipamente de ultimă generație pentru a captura fiecare detaliu în cel mai bun mod posibil.

 • Creativitate și Perspective Unice: Nu ne limităm doar la imagini statice. Abordăm proiectele cu creativitate și încorporăm tehnici video pentru a aduce o perspectivă dinamică și captivantă asupra proprietăților.

Serviciile Noastre

 • Fotografie de Interior și Exterior: Prin intermediul fotografiilor noastre de înaltă rezoluție, evidențiem caracteristicile de design și finisaj ale fiecărui spațiu. Fotografiem interiorul și exteriorul proprietăților în lumină naturală și artificială pentru a evidenția fiecare detaliu.

 • Tururi Virtuale și Videoclipuri: Ofertele noastre includ și tururi virtuale și videoclipuri, oferind potențialilor cumpărători sau chiriași posibilitatea de a explora proprietatea în detaliu și de a simți atmosfera într-un mod interactiv.

 • Editare și Post-Procesare: Imaginile și videoclipurile noastre sunt supuse unei atente procesări pentru a asigura calitatea și aspectul profesional. Efectuăm corecții de culoare, ajustări de lumină și retușări pentru a obține rezultate de excepție.

Cum ne contactați

Dacă sunteți în căutarea unei soluții complete pentru fotografia și videografia imobiliară, suntem aici să vă ajutăm. Contactați-ne astăzi pentru a discuta nevoile dvs. specifice și pentru a primi o ofertă personalizată.