Ședințe foto copii

Pentru că viața noastră se povestește prin fotografii

Ședințe foto copii în studio sau outdoor

În calitate de părinți, știm cât de importante sunt fotografiile copiilor noștri pe măsură ce cresc. Ne place să facem experiența ședinței foto cât mai plăcută și mai distractivă pentru copii și reușim de fiecare dată să obținem expresii simpatice și imagini spontane.

Fie că doriți să veniți la o ședință foto de Crăciun sau la o sesiune foto de Paște, fie că doriți să aveți fotografii cu ocazia aniversărilor, vă așteptăm cu decoruri si fundaluri personalizate și adaptate fiecărei ocazii. Portretele copiilor trebuie să reflecte personalitatea și interesele lor, așa că vă recomandăm să aduceți articole și îmbrăcăminte care îi reprezintă. 

Ședința foto pentru copii durează de obicei între o oră și două ore, în funcție de disponibilitatea micuțului.

Mini ședință foto copii cu durata de o oră 

Veți primi 150 de imagini cu editare de bază si 10 fotografii în format digital editate în detaliu. Costul acestei sesiuni foto este 500 lei.

Ședință foto copii – două ore

Acesta este cel mai dorit pachet foto în perioada sărbătorilor, având durata cuprinsă între o oră și jumătate și două ore, timp în care puteți schimba maximum trei ținute. Vor rezulta minimum 200 de imagini digitale pe care le veți primi la rezoluție mare în scurt timp. Vor fi editate în detaliu 15 de fotografii. Costul acestei sesiuni este 600 ron.

Studio foto pentru copii în București

Fotografierea copiilor cu multă energie poate fi o provocare. În timpul sesiunilor foto pentru copii, le cerem să ne povestească din experiențele avute sau să ne demonstreze talentele lor. Cei mai mulți copii sunt încântați să înterăreteze roluri sau să povestească diverse întâmplări, când cineva este interesat de persoana lor.

Toată lumea se simte bine, iar părinților le plac fotografiile copiilor lor!

Partajează: