Fotografii profesionale CV

Ședință foto în studio

Ai nevoie de fotografii profesionale realizate  într-un studio foto? Te aștept pentru o ședință foto portret CV, sau dacă vrei să ai imagini de calitate pe alte canale de social media. Fotografia de profil este prima imagine pe care un potențial client sau angajator o observă.

Fotografii profesionale pentru CV

Îți iei cariera în serios, iar faptul că ești dispus să investești în imaginea profesională arată că investești și în carieră sau în dezvoltare personală. O fotografie profesională oferă potențialilor angajatori o idee despre atenția și implicarea pe care le vei avea pentru a răspunde nevoilor lor. Studio Foto 122 este un studio de creație foto și video situat în București care oferă servicii profesionale atât clienților corporate cât și persoanelor care au nevoie de fotografii pentru branding personal sau familiilor care doresc să surprindă momente speciale în fața camerei foto.

Preț ședință foto portret CV

Fiind o ședință foto profesională care durează  30 de minute și se desfășoară doar în studio foto profesional. Este dorită de persoanele care doresc o fotografie pentru CV, pentru site, sau pentru presă.

Majoritatea portretelor foto vor fi „cap și umeri”, bust sau plan american. Fotografiile vor fi realizate folosind o ținută și un singur background / fundal.

Veți primi imaginile în format electronic în maximum 24 de ore de la ședința foto.

Vor rezulta15-20 fotografii pentru CV cu editare de bază  și 3 imagini editate în detaliu.

Preț ședință foto de portret pentru CV – 350 ron.

Programați acum o ședință portret CV sunând la numarul de telefon: 0728007149 !

Partajează: