Sedinta foto portret branding personal

Folosește fotografii profesionale!

Sedinta foto portret pentru branding personal este destinată întreprinzătorilor, antreprenorilor, persoanelor influente în social media care își propun să își dezvolte prezența online. Oamenii lucrează cu mărci pe care le cunosc, le plac și în care au încredere. O sesiune de branding este o modalitate perfectă de a stabili această conexiune și de a atrage clientul ideal.

Cei mai mulți dintre noi suntem atrași în mod natural de abordarea personală.

Publicul este atent la furnizorii de servicii, chiar și într-o lume atât de digitalizată. Branding-ul personal este modalitatea ta de a le arăta cu cine fac afaceri atunci când te angajează sau îți cumpără produsele.

În general, brandingul personal este un mod de a defini cine sunteți în ochii publicului. Pentru cei cu întreprinderi mici, brandingul personal este important deoarece vă oferă o platformă pentru a vă poziționa ca autoritate profesională în industria dvs. Puteți transmite marca dvs. personală prin imagini, conținut de branding, rețele sociale și alte materiale de marketing, cum ar fi cărțile de vizită.

 

Ofertă de preț ședință foto profesională – poze business 

Puteți alege între sesiunea foto cu durata de o oră și cea de două ore. În timpul sesiunii foto de o oră vom putea face fotografii doar în studio, folosind cel mult două ținute. Vom realiza minimum 100 de imagini care vor fi editate primar. Din acestea, vom edita în detaliu o selecție de 5 fotografii. Costul sesiunii foto de o oră este 550 lei.

Ședința foto business de două ore va oferi mai mult timp, putându-se desfășura fie în studio, fie în locații outdoor. În timpul sesiunii foto de două ore veți putea schimba până la patru ținute. Toate imaginile realizate (minimum 200) vor fi postprocesate, urmând ca o selecție de 10 de imagini sa fie retușate în detaliu. Costul propus pentru sedința foto portret de două ore este 750 lei.

Vă putem oferi și serviciul de machiaj profesional pentru a avea cele mai reușite fotografii portret business, costul acestuia fiind 250 lei.

Sumele de mai sus nu contin TVA.

Galerie - Sedinta foto portret branding personal

Partajează: